Account aanmaken:

Op het moment dat u uw eerste ticket aanmaakt, maakt u tegelijkertijd uw account (éénmalig) aan.

- U vult de verplichte vakken (gemarkeerd met *) in.

- U voegt een kopie van de zendnota (verplicht) toe.

- U voegt eventueel foto ‘s (van eventuele beschadiging, installatie, …) toe ter

ondersteuning van uw ticket.

- U klikt op “Versturen” om uw ticket te valideren.

Per kerende ontvangt u een email met de vermelding dat uw ticket is toegekomen. Deze mail vermeldt ook uw ticket nummer in een hyperlink.

Enig tijd later ontvangt u een tweede mail met de vraag uw account te bevestigen en uw persoonlijk wachtwoord in te stellen.

Met uw e-mailadres en uw wachtwoord kan u later terug inloggen om de status van uw ticket(s) na te kijken of om een nieuw ticket aan te maken.